AMpumarata

Ampumarata

Seuran jäsenillä on käytössään 75  ja 100 metrin liikkuvan hirven rata sekä 50 metrin pienoishirvirata. Radalla ammutaan hirviammuntojen lisäksi luodikkolajeja sekä esimerkiksi Metsästäjäliiton hirviammunnan SM-karsinnat. Harjoituskalenterissa on vuosittain mukana tapahtumat myös mustaruutiammuntaan suustaladattavilla kivääreillä sekä pistooleilla. Seuran ohjelmaan kuuluu lisäksi muutama pistoolin harjoituskilpailu. Radalla järjestetään RHY:n alaisia ampumakokeita, joiden ajankohdat voi tarkistaa täältä.
Oman ampumaradan lisäksi Salo-Veikoilla on osuus Euran Keskusampumaradasta, jossa sijaitsevat erinomaiset haulikkoradat sekä metsästyshaulikko- että metsästystrappi-ammuntoihin.
Ampumaratojen kunnossapito tapahtuu jäsenten talkoilla. Normaalin ylläpidon ja huollon lisäksi suojavallien seulonnalla on poistettu satoja kiloja ammuttujen luotien lyijyä.

Ampumaradan käyttö

Ampumarata on seuran jäsenten vapaasti käytettävissä. Oman harjoittelun yhteydessä ammuttujen laukausten määrä tulee merkata nimettömänä radan ilmoitustaulun listaan. Ampumatoimikunta järjestää useita harjoituksia seuran radalla, joiden ajankohdat voi tarkistaa harjoituskalenterista.
Ammunnan yhteydessä tulee erityisesti huolehtia turvallisuudesta ja ammunta on sallittua vain tauluihin ja suojavalleja kohden. Luonnollisesti jokainen pitää huolta omista roskistaan, hylsyistä ja pakkauspahveista jne. Jos havaitset, että radan laitteet ovat epäkuntoisia, siitä on heti ilmoitettava, ensisijaisesti ampumaratavastaavalle.

Ampuma-ajat radalla ovat maanantaista lauantaihin  klo 9:00-20:00 ja sunnuntaina klo 12:00-20:00. Ampumaradan järjestyssäännöt ovat luettavissa täältä.